0

Handelsbetingelser

Levering:
Alle ordre bliver pakket og afsendt med Postnord indenfor 4 hverdage. Når ordren afsendes, modtager du en email med nærmere information samt et tracking-nummer. 

Betaling:
Alle transaktioner bliver foretaget i et SSL-krypteret miljø leveret af Shopify. Vi har aldrig adgang til dine kortoplysninger og disse bliver ikke gemt. 
Når transaktionen er gennemført, reserveres det fulde beløb på din bankkonto. Vi hæver først pengene, når din ordre bliver afsendt.

Returnering
Ønsker du at returnere din ordre skal dette gøres indenfor 14 dage. Kontakt altid os før du returnerer din ordre.
Ved returnering er det vigtigt at du sikrer dig ordren bliver pakket omhyggeligt, da du er ansvarlig for returneringen, indtil vi modtager denne.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at varen er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.

Returadresse:
Minimal Copenhagen
Lystoftevej 20B, 1.th
2800 Lyngby

 

Reklamationer
Alle køb er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

 

Persondatapolitik
Oplysninger afgivet på hjemmesiden samt betalingsvindue videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand. Du har altid ret til oplysninger registreret hos Minimal Copenhagen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. 
Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@minimalcopenhagen.com.

 

Farver: 
Vi tager forbehold for farveforskelle på plakaterne, da der kan være forskel på hvordan farver ser ud på en skærm kontra i virkeligheden.

 

Minimal Copenhagen er ejet og drevet af getVisible

Inspiration

Følg vores Instagram @minimalcopenhagen